Undgå indbrud

Udgivet af Steffen

Rundt om i Europa er indbrud i campingvogne og autocampere et stadigt stigende problem. Og tyvene bliver mere og mere dristige og samtidig mere desperate, så de nu i stor stil er begyndt at gå efter autocampere campingvogne – også om natten mens folk ligger og sover.

Årsagen til stigningerne i tyverier skal findes i, at vi turister ofte ligger inde med rede penge og/eller, at vi ofte har meget moderne teknologi med os på ferien. Samtidig er låsene i autocampere og campingvogne så nemme at dirke op for tyve, at det kan gøres lydløst på få sekunder, hvorefter de vil har fri adgang til alle vores ting.

Politiet og andre myndigheder fortæller, at tyvene helst vil undgå konfrontationer. Og at vi ikke skal være nervøse, men med politiets faldene resourcer og opklaringsprocenter, hvor meget ansvar tør vi så lægge over på deres (politiets) skuldre, når det gælder om at sikre vores nattesøvn og ikke mindst egendele.

Men hvordan sikrer vi så autocampere og campingvogne bedst? Mange løsninger går på ekstra låse eller opgraderingslåse. Disse er som oftest gennemgående, dvs. at man har adgang til dem både indefra og udefra camperen. Dette vil som tidligere nævnt give tyvene mulighed for at dirke låsen op og komme ind i vores campere.

Andre muligheder er elektroniske sensore. Men da de oftest registrerer bevægelse, er det ikke en mulighed, når vi selv befinder os i camperen, for så vil alarmen registrere os og gå i gang i tide og utide.

Det er ud fra alle disse betragtninger og tanker, at CamperLock blev født. Låsen er set i forhold til alternativerne sikker, billig og ikke mindst nem at montere.

Kategorier: Nyheder

Translate »