Er det svært?

Udgivet af Steffen

CamperLock forvandler den lette plast dør på autocampere og campingvogne til en total afspærret fast plade og forhindrer indtrængning udefra. Låsen er nem at montere og kan indstilles til alle typer døre. I hver ende af en teleskopisk rustfri stålstang sidder en stilleskrue, der indstilles én gang for alle. På den teleskopiske stang sidder en gummibeklædt krog som griber i dørens håndtag. Krogen strammes til, og døren er ikke bare låst men afspærret indefra. Systemet afmonteres og pakkes sammen let og ubesværet.

CamperLock griber fat omkring den indvendige håndbøjle eller dørlås og spænder i alle vinkler for at holde døren fast til dørkarmen i autocamperen eller campingvognen. Låsen spændes på døren uden brug af værktøj. Det tager typisk 5 minutter at indstille låsen til døren første gang. Derefter tager det kun 10 sekunder at montere den – hver gang.

CamperLock har en høj kvalitet af rustfri stål og er belagt med beskyttelsesbelægning på berøringsfladerne, så den ikke efterlader ridser eller mærker.

Systemet afmonteres og pakkes sammen let og ubesværet.

Installation, Montage, Camper lock, Autocamper lock, Campingvogns lås, autocamper lås,

Kategorier: Nyheder

Translate »